|  Startpagina  |  Frans & Petra  |   Historie  |  Hoek van Holland  |  Het weer   |  Foto's   |                

Februari 2006 hebben wij Casa Playa aan het slag Rechtestraat veranderd in Globetrotter-Strand. Vanaf het einde van de Rechtestraat zijn wij op 2 manieren bereikbaar. Via de weg tussen de fietsenstallingen links over de parkeerplaats of een stukje doorlopen op het slag en  links over het wandelpad voor de strandwacht langs. Ons paviljoen is gelegen tussen de Strandwacht en de Watersportvereniging en valt op door zijn felle gele beplating en gekleurde banken. De weg naar ons toe is geheel verhard en dus prima bereikbaar voor o.a rolstoelgebruikers.

Parkeren moet op de parkeerplaatsen aan de Schelpweg (1 betaald en 1 vrij).

Globetrotter-Strand is een strandtent gelegen op het sport- en plaatselijke strand. Wij hoeven niet af te breken en zijn vrijwel het hele jaar op zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur open. Wij hebben eredivisie live en kijken deze dagen vaak voetbal. Van mei t/m september zijn wij bij normale weersomstandigheden elke dag geopend.

Globetrotter-Strand is een nog ouderwetse strandtent met houten vloeren, veel kleurtjes en een kleine snackkaart. Ons terras ligt direct aan het zand en bestaat uit houten tafels en banken. M et lekker weer hebben we zonnebedjes en windschermpjes in de verhuur (excl. borg 5,00 en 2,50 per dag).

Op enkele meters afstand van ons staat op het strand de surfschool Hoek van Holland gespecialiseerd in surflessen voor zowel jong, oud, beginners en gevorderden.

Feestje bij Globetrotter Strand

Huwelijk, verjaardag, trouwdag, bedrijfsuitje of zomaar....

Snacken, lunch of barbecue (diverse keuzes) ....

Diverse activiteiten (afhankelijk van het weer) .....

Informeer naar onze mogelijkheden

Adres/Route

Links

Wist u dat ......

 

 

Disclaimer     2011 Jan Middelburg